top of page

Ledarskap som motiverar och engagerar

Att ändra på någon annans beteende är kanske det svåraste som finns. Du har säkert försökt flera gånger utan önskat resultat. Hur kommer det sig att det är så svårt och skapar så mycket problem? Jo, vanligtvis så beror det på att du gör på ett felaktigt sätt. Det gör att personen reagerar med tre naturliga reaktionsmönster, fight, flight eller freeze. Ingen av dessa reaktioner ger önskat resultat. Det finns dock andra sätt som inte aktiverar dessa reaktioner. Jag använder mig av en vetenskaplig modell som ger dig helt nya förutsättningar för att lyckas med beteendeförändringen. Du kan skapa ett ledarskap som motiverar och engagerar.

 

Hör av dig till mig så berättar jag mer. Jag är den ledarskapsexpert du söker efter!

E-POST

thomas@brainscan.se

TELEFON

0708 570 550

Garanterat resultat

Jag vet att du som läser detta behöver resultat i någon form. Det kan vara resultat i form av mycket nöjda åhörare på nästa konferens eller träning av dina säljare som sedan ökar sina resultat markant. Du behöver säkert resultat som inte bara fungerar en kort tid, utan resultat som fungerar under mycket lång tid. Du har säkert testat mycket som fungerat men märkt att effekten avtar och efter en tid är allt tillbaka som tidigare. Jag utgår istället ifrån vetenskapliga metoder som har den egenheten att de fungerar under längre tid. Jag kan därför lova dig garanterat resultat om du anlitar mig. Hur kan jag göra det tänker du? Jo för att metoden är bra, effektiv och vetenskapligt baserad samt att du alltid får fri support efter leveransen. Det svåra är inte att lära sig nya saker utan det svåra är att lägga av med det gamla!

Kommunicera med ökad effekt

- att gå från ord till handling

Mina kunder anlitar mig för att få resultat och bestånde förändringar. De vill ha förändrade beteenden på lång sikt men inte alla de problem som ofta kommer med förändringar. Mina kunder anlitar mig istället för mina konkurrenter för att de söker enkelhet och omkomplicerade förändringar. Därtill uppskattar de min fria support och i förekommande fall uppföljningen av de individuella handlingsplanerna. De vet nämligen att det som följs upp blir gjort! 

bottom of page